Hösten är en bra tid att se över sina vanor

Vi är många som unnat oss lite för mycket av det goda under sommaren och semestern och nu straffar det sig med trötthet, ångest och övervikt. Nu är det hög tid att se över dina matvanor och komma till sans o balans igen eller hur. Så enkelt det låter men det behöver inte vara så svårt om du bara tar och bestämmer dig! Boka dig för ett startup samtal där vi går genom hur du lättast ska nå dina mål och vi hjälper dig beställa de produkter som du behöver för att komma igång. Du får all coachning gratis och du får höra av dig precis så mycket du själv behöver och önskar. Du får schema, program, recept och vi lägger in dig i lite olika fb-grupper. En har närmare 8000 gillare och här får du många allmäna tips och råd om hur du lättare ska kunna hålla vikten och komma igång med träning mm

Hör av dig idag!

Inga resultat när du tränar?

Genom åren har jag stött på en hel del personer som upplever att de tränar och tränar men det händer inte så mycket, eller ingenting. Det kan vara väldigt frustrerande även om man vet att det är hälsosamt att röra på sig. Många gånger kommer man inte igång hur gärna man bara vill. Har själv komma igång efter ett längre upphåll. Häng på du på?!

Saker som kan påverka dina träningsresultat:

Du sover för lite eller du har dålig kvalitet på sömnen. En god sömn är viktig för att dina muskler ska få en chans att återhämta sig mellan träningspassen, så du bör försöka få in gott om sömn i ditt schema. Självklart kommer också resultaten bli sämre om du sover så lite att du är trött om dagarna, det är svårt att träna effektivt när man helst av allt bara vill sova. Kanske är det också så att du vill sova men inte kan eller sover oroligt, har svårt att somna, vaknar tidigt fast du inte är utvilad osv. För att kunna sova BRA behöver kroppen energi. Har du energibrister sover du dåligt, hur konstigt det än kan låta. Dålig sömn kan också bero på t ex stress och mineralbrister.

??? Du äter dåligt/ fel saker. Maten är grunden för träningsresultat. Det vi äter är vårt bränsle och utan rätt bränsle får kroppen dåliga förutsättningar. Har du en bensinbil tankar du inte med diesel, eller hur? Våra kroppar behöver näring för att kunna fungera. Ett mål för många är att tappa några kg och då kanske man tänker att man ska dra ner på intaget av mat, helt tokigt! Du behöver äta men du behöver äta rätt saker. Att äta för lite kalorier kommer ge sämre resultat eftersom du förmodligen inte kommer ha energi att ta i under träningen.

? Du stressar för mycket. När du stressar mycket kommer du få en större utsöndring av kortisol, vilket bland annat leder till att du bland annat lättare lagrar fett, har svårare att bygga muskler och har större risk att bli sjuk. Förhöjda kortisolnivåer påverkar också sömnen negativt. Om du inte får de resultaten du vill ha kan det vara en bra idé att kolla på din vardag – stressar du mycket? Finns det något stressande moment som du kan utesluta? Men tänk på att stressen över att hinna träna också kan höja kortisolet, så ibland kan det vara bättre att skippa det där extrapasset än att skynda dig till gymmet efter jobbet.

⚖️ Du kanske har pbalanser i kroppen. Man ska också komma ihåg att träning i sig är en stress för kroppen, men långsiktigt ger träningen enorma hälsoresultat. Om man pressar sig för hårt med olika obalanser i kroppen så blir det ett minusuttag på energikontot, som istället sliter mer på kroppen än gör nytta. Det är därför oerhört viktigt att lyssna på kroppen! No pain – No gain brukar det heta men det gäller verkligen inte om man har obalanser i kroppen.

Jag hade problem inom alla ovanstående områden när mina träningsresultat uteblev. Vad gällde maten så hade jag gjort stora förändringar med förbättringar rent allmänt i mitt mående men jag var fortfarande trött, sov dåligt och föll lätt dit på sötsaker. Min ändrade kost gjorde ingen skillnad på träningsresultaten tyvärr.

Den stora märkbara förändringen kom när jag började ta effektiva näringstillskott. Jag hade innan testat många olika andra varianter men aldrig känt av några resultat. Men nu! Först kom energin rent allmänt och jag började inte testa dem för att få träningsresultat utan för att jag var så galet trött.

I många fall behövs extra näringstillskott när man tränar

Hormonerna spelar sitt spratt

Många kör cellRESET när dom har hormonrubbningar eller har pms besvär så det är något du kanske skulle testa om du inte behöver gå ner i vikt men vill komma i balans.

Många får också bättre sömn, energi, sänkt blodtryck och en massa andra positiva effekter

Det är ju riktigt enkelt att köra programmet och produkterna vi valt att använda är av högsta renlighet och kvalitet. Inget annat är gott nog.

Slå en signal 0707-460100 så berättar jag mer

Din cellRESET coach

 

cellRESET kan hjälpa vid hormonobalans

 

Petras mage gör succe

En kund och numera cellRESET Coach på Tjörn har fått otroliga resultat med cellRESET och näringstillskotten som nu hela hennes familj använder sen ett tag tillbaka.

I Norge har hennes foto-collage på hennes mage gjort succé och de har fått över 5000 kommentarer på ett inlägg.

Petra hjälper nu fler att gå ner i vikt och vill du också jobba med oss eller köra cellRESET så hör av dig

cellRESET Sweden 0707-460100

 

 

 

70 men känner sig som 30

Det här är Gunvor som snart är 70 år, hon är lika vältränad som när hon var 30!

Hon följde vårt matprogram som “smälter” bort magfettet och tänk att kunna äta sig mätt 4 måltider varje dag och gå ner så många kilo och cm.

Vill du också smälta bort ditt magfett?

Ring 0707-460100 så berättar vi mer om programmet!

 

 

Varför är en bra fråga

Nu har det gått några dagar och du har kommit igång med ditt VARFÖR

-Byxorna som inte passade

Hur går det? Äger Du din timma om dagen då Du bara tänker på dig själv?

Varför då?

–          För att Du behöver det, EGENTID som du investerar i dig själv för att orka.

–          Vad ska du orka, kanske du frågar dig. Livet, det du har omkring dig.

Promenaden, maten och dina näringsdrycker är A och O just nu för dig.
– Tumma inte på det. Du är viktigast i ditt liv.
– Om du inte tar hand om dig själv, vem gör det då? Får du något TACK? Vem tackar dej?
-Barnen? Jobbet? Tänkte väl det. Njut av din stund oavsett var du lägger din timma varje dag.

–  Jag lägger min timma varje morgon, först promenad/träningsstund, därefter dusch och frukost eller rättare sagt mina ägg.
Dagens tanke som jag ägnar tid till varje dag. Vad vill jag med dagen?

–          Har du någon plan för din dag? Inte? Då tycker jag att du ler till första bästa människa du möter. Varför då? För du får ett leende tillbaka och du gjorde kanske den personens dag.

Njut av livet

Vid tangenterna
Susanne Lantz

Coach cellRESET Norrköping