Hösten är en bra tid att se över sina vanor

Vi är många som unnat oss lite för mycket av det goda under sommaren och semestern och nu straffar det sig med trötthet, ångest och övervikt. Nu är det hög tid att se över dina matvanor och komma till sans o balans igen eller hur. Så enkelt det låter men det behöver inte vara så svårt om du bara tar och bestämmer dig! Boka dig för ett startup samtal där vi går genom hur du lättast ska nå dina mål och vi hjälper dig beställa de produkter som du behöver för att komma igång. Du får all coachning gratis och du får höra av dig precis så mycket du själv behöver och önskar. Du får schema, program, recept och vi lägger in dig i lite olika fb-grupper. En har närmare 8000 gillare och här får du många allmäna tips och råd om hur du lättare ska kunna hålla vikten och komma igång med träning mm

Hör av dig idag!