Så här funkar cellRESET

Du kokar ditt te kvällen innan för du ska dricka ditt te kallt och du blandar först några skopor B-vitaminer i teet. Sen äter du din frukost som kan bestå av 1 ägg, yoghurt eller exvis 1 bit lax. Du tar shapekapslar och dricker vatten. Sen är det dags för lunch och då får du äta något av lax, mager fisk, kyckling, lax, kalkon, biff. Du dricker inget till maten utan efteråt och ca 30 minuter efter lunch tar du 1 näringsdrink innehållandes gurkmeja, nyttiga magbakterier mm… på eftermiddagen tar du 1 mineraldrink och fler shapekapslar och sen är det middag då du kan välja utav det som du kunde välja till lunch. Till kvällsmat gör du detsamma väljer utav det du kunde välja till lunch och sist tar du innan läggdags 1 mineraldrink. Du äter enligt ett schema och mängd och vad du ska stå står tydligt. Du har tillgång till fri coaching när du vill via telefon, mejl, sms eller chatt.

Vi har valt att använda dopingsäkra rena näringstillskott och du betalar endast för de näringstillskott vi valt att ha till en cellRESET. Du kan välja att köra 28 dagar eller 3 månader och vi kan specialanpassa ett program med Shapes om du vill ha det som komplement. Det är du som bestämmer hur du vill ha det och programmet är framtaget för en person som väger 70 kg så det kan vara så att du måste lägga till mer mat.

Hör av dig så tar vi ett uppstartsamtal och kollar med dig hur du vill ha det