Nu är det högsäsong för cellRESET

Det kommer in foton från alla världens hörn och vi är igång i cellRESET Sweden också med fina resultat. Fått rapport om 4-5 kg på 1 vecka från någon och helt otroliga resultat på minskat sötsug, energi och magen har minskat 15,5 cm. Det snöar idag och inte lite utan rejält så jag har förbränt några kilo genom att skotta en uppförsbacke upp till huset där jag bor. Härligt!!

Nu förbereds det för morgondagen med kycklingsfiler, lax och ägg. Ägg och te ska ju ätas kallt när man kör en cellRESET så det kokas kvällen innan samtidigt med Herbaslimtea som också ska vara kallt. Det blandar vi med B-vitaminerna på morgonen

Så gott!!!!

cellRESET Förberedelser

 

Må så gott så hörs vi mer en annan dag!

cellRESET coachen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *