Ny helg och nya utmaningar

Nu kommer helgen och det kan många tycka är tufft när man kör sin cellRESET men det är bara att bestämma sig för att nu ska jag lyckas. Ta extra av mineraldrycken om sötsuget blir för stort. Ta promenader och kom igång med fysisk aktivitet. Laga något riktigt gott utav allt du trots allt får äta. Varför inte lite biff med en god sås gjord av mager yoghurt och härliga kryddor utan salt. Eller en fin bit torskrygg som jag special-beställde på restaurang nyligen när jag körde min cellRESET och ville ut och träffa vänner på restaurang.

Det är ditt liv och din kropp och den ska finnas med dig länge, länge…. så var rädd om den och serva den som du servar din bil, båt eller ditt hus.

Må gott och lycka till!

image_2

 Anmäl dig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *